Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3386 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Ağustos 2016 - 14:20

Marmariste turist yoğunluğu

Büyüt
Küçült
Marmariste turist

Grand Yazıcı Turban Tatil Köyü Genel Müdürü İsmail Kuru, darbe girişimi ardından sonrası İstanbul ve Ankaradan sonra tüm medyada Marmaris isminin yer aldığını hatırlatırken, Saldırının gerçekleştiği otelimiz ve çevresini merak edenler ön rezervasyon yaptırmaya başladı. Kamu izinlerin kalkması, Marmaris isminin sürekli medya da yer alması ile Kurban Bayramını dolu geçireceğiz dedi.

Öte yandan darbe girişimi öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın da tatil için gittiği Marmarise Kurban Bayramı öncesinde rezervasyon yağıyor.

Turizmciler, ilçenin yatak kapasitesi sınırlı olması nedeniyle tatilcileri, son ana kalmayıp, erken rezervasyon yapmaları için uyardı.

Memura izin yasağı kalkması, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılma kararı turizm kentlerinde sevinç yarattı. Tur operatörlerine rezervasyon yağmaya başladı. En gözde turizm cennetinin 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın tatilini yaptığı Marmaris olduğu açıklandı.

YERLERİNİ AYIRTMADAN GELENLER SAHİLDE GECELEMEK ZORUNDA KALABİLİR

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ, ilçede Kurban Bayramında tatil yapmayı planlayanları şimdiden rezervasyon yaptırmaları konusunda uyardı.

Özbozdağ, şöyle dedi: Marmarise iç pazardan çok sayıda rezervasyon talebi geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğanın Marmariste tatil yapması ve darbe girişimi sonrası ilçenin adının tüm Türkiyenin hafızasına kazınmasının, bu durumda, etkili olduğu anlaşılıyor. Ancak, Marmarisin yatak kapasitesi 70 bin ile sınırlı. Dolayısıyla, doğa harikası güzel ilçemizde tatil yapmak isteyenler, elini çabuk tutup, biran önce rezervasyon yaptırsın. Yerlerini ayırtmadan gelenler aksi takdirde sokakta, sahillerde gecelemek zorunda kalabilirler. Kaldı ki, Ramazan Bayramı da çok hareketli geçmiş, otellerimizde tek bir boş yatak kalmayınca, yüzlerce insan dışarıda, otomobillerinde, satın aldıkları çadırlarda konaklamak zorunda kalmışlardı. Daha bir ay gibi bir süre varken yüzde 70lik rezervasyon mevcut, Kurban Bayramında yüzde 100 doluluk bekliyoruz.

DHA
 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024