Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 7796 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Haziran 2015 - 22:46

İşte Türkiyenin en çok vergi ödeyen ünlüleri

Büyüt
Küçült
İşte Türkiyenin en çok vergi ödeyen
Ekonomi Haberleri › İşte Türkiyenin en çok vergi ödeyen ünlüleri haberi Türkiyenin vergi rekortmenleri açıklandı. İşte Türkiyenin en çok vergi ödeyen ünlüleri;
Ä°HA Maliye Bakanlığı, Türkiyenin vergi ÅŸampiyonlarını açıkladı. 2014 yılının vergi rekortmeni Åžarık Tara oldu. Gelir Vergisi rekortmenleri arasında televizyoncu Acun Ilıcalı, komedyen Cem Yılmaz ve Rıza Sarrafta yer aldı. Bağımsız müzisyen, ses sanatçısı, konuÅŸmacı, sunucu gibi faaliyetlerden oluÅŸan geliri için 4 milyon 976 bin 881,93 lira gelir vergisi tahakkuk ettirilen Acun Ilıcalı 44. sırada yer aldı. Acun Ilıcalı geçen sene listeye 6 milyon 204 bin 783,57 lira ile 15. sıradan girmiÅŸti.   Ãœnlü komedyen Cem Yılmazda listeye geçen yıla göre 15 basamak yükselerek 58. sıradan girdi. Cem Yılmaza 4 milyon 453 bin 228,40 lira gelir vergisi tahakkuk ettirildi. Rıza Sarraf ise 4.474.089 TL vergi ile 56. sırada yer aldı.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024