Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2156 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Mayıs 2015 - 06:12

İnistanbul Galaya temel atılmadan 10 kat talep

Büyüt
Küçült
İnistanbul Galaya temel atılmadan 10 kat
Ekonomi Haberleri › İnistanbul Galaya temel atılmadan 10 kat talep haberi

İş GYO ve Nefin Topkapıda eski Paşabahçe fabrikası arazisine yapacakları İnistanbul Gala projesi için daha temel atılmadan 10 kat talep geldi.

Ekonomi Servisi

Türkiye in öncü iki gayrimenkul markası İş GYO ve Nefin, şehir yaşamına örnek teşkil etmesi amacıyla birlikte gerçekleştirecekleri İnistanbul Gala projesinde satışlar başladı. Ön talep döneminde 7 binden fazla başvuru alan 788 ünitelik proje, henüz temeli bile atılmadan yatırımcıların ve ev sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisini topladı. İstanbul Topkapıda, eski Şişecam fabrikasının bulunduğu 80 dönümlük arsa üzerine 470 milyon dolarlık yatırımla inşa edilecek İnistanbul Galanın tanıtım toplantısında Nef ile yaptıkları işbirliği hakkında konuşan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes “Projenin inşa edileceği arazi, geçmişte sanayinin egemen olduğu bir alandı. İş GYO ve Nef olarak bu araziyi, yenilikçi dokuların ağırlıkta olduğu bir projeyle şehir yaşamına dahil edeceğiz. Projemizin titizlikle hazırlanan master-planı, ulaşım, altyapı ve üstyapı gibi kavramlara dair tepeden tırnağa tüm ayrıntıları içeriyor.  Projenin toplam maliyetinin 1 milyar lira civarında olması planlanıyor. Toplam gelir beklentimiz ise 1.5-1.6 milyar lira civarında. Maliyet ve gelirde İş GYOnun payı yüzde 50 olacak” dedi.

Aralık 2017de teslim

Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur da “Nef ve İş GYO olarak kentsel dönüşüm ve sanayi dönüşümü sürecinde geleceğe yönelik kalıcı değerler bırakma hedefiyle yola çıktık. İnistanbul Gala bu anlamda çok önemli bir misyon üstlenirken, gelecekte Topkapıda gerçekleştireceğimiz projelerimizin de portresini şimdiden çizecek ve son dönemin değerli yatırımlarından biri olarak farklılaşacak. Projemizi 2017nin aralık ayında bitirmeyi planlıyoruz. Projenin inşaatı için ihale açacağız, en iyi fiyatı veren firmaya inşaatı yaptıracağız. İlk projenin satış hızıla bağlı olarak bu yılın sonuna doğru diğer projelerinde lansmanını yapacağız” diye konuştu. 

PROJE KÜNYESİ

-Arsa alanı: 25.564 metrekare

-Toplam peyzaj alanı: 20.764 metrekare

-Ünite adedi: 788

-Ünite büyüklükleri: 48-308 metrekare arasında

-Konsept mimari: Pekins + Will

-TESLİM TARİHİ: Aralık 2017

 

Dünyada bir ilk: Foldhome

Nefin birçok projede uyguladığı Foldhome konsepti bu projede de kullanılacak. Foldhome sisteminde, daire sakinleri müzik odası, fitness salonu, oyun odası, sinema odası gibi kişiye özel 24 kullanım alanını sabit aidat ödemeden yalnız kullanılan zaman kadar ücret ödeyerek kullanabiliyorlar.  

Taksitler 2.100 lira

1+1den 4+1e daire seçeneği sunan İnistanbul Gala projesinde fiyatlar 320 bin liradan başlıyor. Topkapıda yer alan projede yüzde 1 peşinat ve 2.100 liradan başlayan aylık ödemeler içeren banka kredili ve faizsiz 30 ay vadeli ödeme seçenekleri bulunuyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024