Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2206 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Temmuz 2015 - 14:24

İki Türk müteahhite dünya birinciliği

Büyüt
Küçült
İki Türk müteahhite dünya

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 7 yıldır dünya ikincisi olan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) üyelerinden TAV ve SUMMA, Engineering News Record (ENR) dergisinin her yıl düzenlediği Küresel Proje Yarışmasında dünya birinciliği ödülü aldı.

SUMMA, Dakar Uluslararası Kongre Merkezi ve TAV da Medine Prens Muhammed Bin Abdülaziz Uluslararası Havalimanı projeleriyle dünyanın en iyisi oldu. Ödül kazanan firmalar, 10 Eylülde New Yorkta yapılacak ENR Küresel İnşaat Zirvesinde ödüllerini alacak. Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Türkiyeyi dünya ikinciliğine taşıyan müteahhitlerin uluslararası başarılarının artarak devam ettiğini vurgulayarak “Türk müteahhitleri olarak 7 yıldır firma sayımız ile dünya ikincisi olmak bizim için büyük gurur kaynağı” dedi. Yenigün, şunları söyledi: “Bu konumlanmamızın yanına, kalitesi uluslararası ödüllerle tescil edilen projelerimizi ve iş yapma hızımızı ekleyerek Türk Müteahhitliği markasını daha da yukarılara taşıdığımızı düşünüyorum.”





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024