Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2788 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Mart 2015 - 06:43

İdris Güllüce: 3. Havalimanı projemizi durduramazsanız kardeşim

Büyüt
Küçült
İdris Güllüce: 3. Havalimanı projemizi durduramazsanız
Ekonomi Haberleri › İdris Güllüce: 3. Havalimanı projemizi durduramazsanız kardeşim haberi Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, muhalefet ve bazı sivil toplum kuruluşlarının hükümetin yürüttüğü projelere karşı engelleyici bir tutum içinde olduklarını belirterek, milletin buna izin vermeyeceğini söyledi.

İzmirin Kemalpaşa bölgesinde ‘Kentsel Dönüşüm programına katılan Bakan Güllüce, ülkede başlattıkları büyük altyapı projeleri başta olmak üzere bir çok projeye karşı canlarını sıkan çok sayıda girişim bulunduğunu söyledi. Güllüce, barajlar, havaalanlarına karşı olan bir kesimin ülke menfaatlerini düşünmeden engelleme niyetiyle hareket ettiğini belirtti. “Dünyanın en büyük havaalanını yapıyoruz, söylerken bile göğsüm kabarıyor. Türk bayrağının altında yaşayan herkesin sevinç duyması lazım. Bunlar ne diyor, ‘biz iktidar olursak durduracağız. Durduramasınız kardeşim” diyen Güllüce, “Dünyanın en büyük havaalanına bu millet sahip çıkar. Köprü durdurmayla ilgili, Boğaz Köprüsü geçişini durdurmayla ilgili, dünyanın en büyük havaaalını yapmaya karşı, İzmit otoyolunu engellemek için buraya ÇED veren bakanlığı ve hükümeti mahkemeye verirseniz millet de sizi mahkemeye verir, millet de size proje yapar der ki ‘sen gelme. ‘Seni zaten iktidar etmiyordum, gene de etmiyorum” dedi.

ÇED alsın, yatırım yapsın

Milletin önünü açmak için herşeyi yaptıklarını, bununla da guru duyduklarını belirten Çevre Bakanı “‘ÇED almayanı dövüyor diyorlar, ‘niye çalışmıyorsun, bu millete niye katkı yapmıyorsun diyoruz, doğru. Sen istediğini söyle biz herkese tabiatı korumak, sürdürülebilirliğini sağlamak, çevre şartlarını sağlamak kaydıyla ÇED için müracaat eden adama yol oluruz, asfalt oluruz, onun önünde rehber oluruz. Bir an evvel ÇEDin alsın, yatırımını yapsın” diye konuştu.       

      

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024