Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2961 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Ağustos 2016 - 22:27

Global yatırımcıların Türkiyeye desteği devam ediyor€¦

Büyüt
Küçült
Global yatırımcıların Türkiyeye desteği devam

Çatısı altında Ogilvy, Grey, JWT, Y&R, Kantar Media, GroupM, Hill&Knowlton Strategies gibi farklı disiplinlerdeki köklü şirketleri barındıran WPPnin CEOsu Sir Martin Sorrell, Türkiyenin önde gelen bağımsız dijital ajanslarından WANDA Digitalın çoğunluk hissesinin satın alınmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, Bu yatırım, WPPnin, Türkiye ile ilgili taahhüdünü ve Türkiye ekonomisinin geleceğine olan güvenimizi yansıtmaktadır dedi.

Uluslararası arenada 3 bin ofise ve 180 bin çalışana sahip olan WPPnin Ceosu Martin Sorrell, Türkiyeye güvenimiz tam mesajı verdi. Sir Martin Sorrell, Bu yatırım, WPPnin, Türkiye ile ilgili taahhüdünü ve Türkiye ekonomisinin geleceğine olan güvenimizi yansıtmaktadır dedi. Türkiyenin hızla büyüyen bir pazar olduğunu belirten Sir Martin Sorrell, sözlerini şöyle sürdürdü:

Türkiyede geçen yıl yüzde 3 gibi bir büyüme gerçekleşmiş, bu yıl yüzde 4e çıkabileceği söyleniyor. Yani dünya ekonomisi hızında, hatta bazen daha hızlı büyüme kaydediyor. Dünya ekonomisi geçtiğimiz yıl yüzde 3-3,5 kadar büyüdü ve bu yıl da benzer bir tablo var gibi görünüyor. WPPnin strateji penceresinden bakarsak, Türkiye çok önemli bir ülke. Türkiyeye olan inancımızı ve güvenimizi sürdüreceğiz.

Satın alma ile ilgili konuşan WPP Türkiye Ülke Müdürü Demet İkiler ise WPP Türkiye olarak Wandanın aramıza  katılmasıyla daha da güçlendik. Stratejimiz Türkiye pazarındaki yetenek ve uzmanlıkları ailemize katmaya devam ederek büyümek ve müşterilerimizin işlerine değer katacak işler üretmek. Biz uluslararası bir grup olabiliriz ama Türkiye pazarında, Türk DNAsını da içimizde çok net bir şekilde barındırarak var olmak istiyoruz. Bu nedenle Türk markalarında büyümeye öncelik veriyoruz. Ülkemize olan inancımız eksilmeden devam ediyor dedi.

Bu arada, WPPnin yatırım yaptığı, 2006da kurulan ve İstanbulda yaklaşık 80 çalışanı bulunan WANDA Digitalın müşterileri arasında; Nestle, Turkcell, Ülker ve Unilever yer alıyor. WANDA, reklam kampanyaları, sosyal medya, platform geliştirme, UX dizayn, data, oyun ve uygulamaların da aralarında bulunduğu bir dizi hizmet sunuyor. Reklam ajansları, medya planlama ve satın alma şirketleri, araştırma, dijital, sosyal, mobil ajanslar, halka ilişkiler şirketleri, marka danışmanlıkları gibi farklı kollardan oluşan WPPnin, Türkiyede 23 şirketi bulunuyor.
 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024