Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2661 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Temmuz 2016 - 13:14

EPDK, darbe fırsatçılarına ceza kesmeye hazırlanıyor!

Büyüt
Küçült
EPDK, darbe fırsatçılarına ceza kesmeye

Açıklamada sözlerine yer verilen EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, şunları kaydetti:

Darbe girişiminin olduğu gece bazı akaryakıt istasyonlarının hizmet vermediğini, bazılarının fahiş fiyatla akaryakıt sattığını tespit ettik. Bu konuda vatandaşlarımızın da çok sayıda şikayet dilekçesi geldi. Vatandaşı mağdur eden bu istasyonlar ile ilgili işlemleri başlatacak ve gerekli gördüğümüz takdirde ceza keseceğiz. Bir akaryakıt istasyonu böyle bir gecede hizmet vermeyecek de ne zaman hizmet verecek? Bu durum hiçbir gerekçe ile savunulamaz. Talimatı verdim ve süreci hemen başlattık. Otomasyon üzerinden o gece hizmet vermeyen akaryakıt istasyonlarını tek tek belirleyip, işlem başlatacağız. Gerekli görülen istasyonlara da mevzuattan doğan cezayı uygulayacağız.

15 Temmuz gecesi FETÖ/PDY darbe girişimi sonrası bazı vatandaşlar araçlarına akaryakıt almak için bayilere geldiğinde bazı istasyonların kapılarına kilit vurarak hizmet vermediğini gördü. Bu durum FETÖ darbe girişimine tepki vermek için yollara çıkan çok sayıda vatandaşın mağdur olmasına neden olurken, EPDKya konuyla ilgili çok sayıda şikayet gelmişti.

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024