Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3058 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Şubat 2015 - 07:57

Dolarda tarihi rekor!

Büyüt
Küçült
Dolarda tarihi

Merkez Bankasından erken faiz indirimi ihtimalinin ortadan kalkmasıyla 2,40ın altına kadar inen dolar yeniden yükseldi ve rekor kırdı. Cuma gördüğü 2,4483 tarihi zirvesinden uzaklaşan kur sabah saatlerinde 2,39 seviyelerinden işlem gördü.

Ancak daha sonra kademeli olarak yükselen kur Cumhurbaşkanı Erdoğandan gelen açıklamalar sonrası 2,4484 ile tarihi zirvesini gördü.

BİR REKOR DAHA

Ancak daha sonra kademeli olarak yükselen kur Cumhurbaşkanı Erdoğandan gelen açıklamalar sonrası 2,45i aşarak tüm zamanların en yüksek düzeyine çıktı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, faizin enflasyona göre ayarlanamayacağını belirterek Merkez Bankasını eleştirdi ve Merkez Bankası bağımsız olunca gelinen nokta bu. Bizim daha iyi bir noktayı yakalamamız lazım dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024