Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2736 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Temmuz 2016 - 13:35

Cuma akşamı ATMlerden iki buçuk kat fazla para çekişi oldu

Büyüt
Küçült
Cuma akşamı ATMlerden iki buçuk kat fazla para çekişi

BloombergHTye konuşan Ateş, bürokrasi ve teknokratların, Cuma günkü askeri darbe girişimine ilişkin çok iyi sınav verdiğini belirtti. Ateş, vatandaşın son derece sağduyulu ve duyarlı olduğunu belirtti. ATMlerden normal cuma akşamının iki buçuk katı oranında para çekildiğini ifade eden Ateş, piyasada oynama olmasının doğal olduğunu söyledi.

Denizbank Genel Müdürü Ateş, uzun vadede sadeleşme ve faizin aşağı yönlü trendinin sürmesini beklediklerini belirtti. Bankacılığın ve makro ekonominin temellerinin sağlam olduğunu ifade eden Ateş, ileriye güvenle bakılabileceğini söyledi ve gidişin stabil olmaması için hiçbir neden olmadığının altını çizdi. Ateş, yabancı yatırımcının bekle-görü seçebileceğini, bunun doğal olduğunu vurguladı ve yabancı yatırımcıların tavrı stabilize olacaktır dedi.

Türkiyede yüzde 4 büyüme oranının mevcut yapı itibariyle yeterli olduğunu belirten Ateş, kredi büyümesinde çok büyük bir değişkenlik beklemediklerini aktardı. Ateşi, makro ekonomik göstergelerin kamu yatırımlarını desteklediğini söyledi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024