Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2835 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Mart 2015 - 18:23

Çeyrek altını olanlara müjde

Büyüt
Küçült
Çeyrek altını olanlara
Ekonomi Haberleri › Çeyrek altını olanlara müjde haberi Yurt dışı piyasada altın fiyatları düşerken, yurt içinde altının fiyatı yükselişini sürdürüyor. Çeyrek altın 5 günde 8 lira değer kazandı.

Uluslararası piyasada altın fiyatları gerikerken, güçlenen dolar ile yurt içinde altın fiyatları yükseliyor. Çeyrek son 5 günde 8 lira değer kazandı.

Altın, Suudi Arabistan'ın Yemen'deki operasyonunun ardından gerilerken, yurt içinde ise altın fiyatları doların TL'ye karşı güçlenmesiyle yükselmeye devam ediyor. Çeyrek 5 günde 8 TL değer kazandı.

Altının onsu yüzde 0.7 kadar gerileyerek 1,196.93 dolara kadar inerken, yurt içinde ise gram altın saat 13:00 itbariyle yüzde 0.41 artışla 100.50 liradan satılıyor. Kapalıçarşı'da hafta başında 157 liradan satılan çeyrek altının fiyatı ise dünkü oparasyonun ardından uçuşa geçti. Çeyrek altın Kapalıçarşı'da 165 liradan satılıyor. (Uzmanpara)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024