Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3504 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Mayıs 2015 - 10:08

Azeri işadamı Türkiyede restoran zinciri kuruyor

Büyüt
Küçült
Azeri işadamı Türkiyede restoran zinciri
Ekonomi Haberleri › Azeri işadamı Türkiyede restoran zinciri kuruyor haberi

Rusya, Azerbaycan, Dubai ve Türkiyede demir ve inşaat yatırımları olan Azerbaycanın önde gelen sanayici ailelerinden Zülfikarlı ailesi yeme içme sektörüne yatırım yaptı.

Türkiyeye eğitim için gelen aile üyesi Şahin Zülfikarlı, İstanbul başta olmak üzere 50 restorandan oluşan 555İST isimli zincirin ilk halkasını açtı. İstanbul Göztepede açılan restoranla sektöre adım atan Zülfikarlı, 5 yıl gibi bir sürede binden fazla çalışan ve 35 milyon TL yatırıma ulaşmayı hedefliyor. İşlek caddelerde kiralamadan ziyade satın alma yoluyla restoranlar açacaklarını anlatan Şahin Zülfikarlı “Bina satın alma işlemlerine başladık. Türkiye pazarında uzun vadeli ve istikrarlı bir büyüme modeli benimsedik. Kadıköy, Etiler, Beşiktaş, Bağdat Caddesi, Beyoğlu gibi tüm cazibe noktalarında yer almak için fizibilite çalışması yaptık. İstanbul yapılanmasının ardından Ankara, İzmir, Bursa, Adana gibi illere açılacağız” dedi.

Zülfikarlı “Çocukluğumdan bu yana 555 benim uğurlu sayım oldu. Araba tutkusuyla birlikte plaklarımda da hep 555 yer aldı. Restoranlarımızda da klasik araba tutkusunu yaşatmak ve bir garaj havası yaratmak istedik. Tüm restoranlarımızda baş köşeyi plakalara ayırdık” diye konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024