Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3621 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Mayıs 2018 - 12:01

5 Şeker Fabrikası Satışı İçin Onay

Büyüt
Küçült
5 Şeker Fabrikası Satışı İçin
Turhal, Yozgat, Çorum, Kırşehir ve Bor şeker fabrikalarının satışı onaylandı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından daha önce ihaleleri yapılan fabrikaların satışı onaylandı.

Turhal, Yozgat, Çorum, Kırşehir ve Bor fabrikalarının satışı onaylandı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan ihalelerdeki satış bedelleri şöyle olmuştu:

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞye (Türkşeker) ait Turhal Şeker Fabrikası ın özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi 569 milyon lirayla Kayseri Şeker Fabrikası AŞ,

Çorum Şeker Fabrikası için en yüksek teklifi 528 milyon TL bedelle Safi Katı Yakıt şirketi, Yozgat Şeker Fabrikası ihalesi için en yüksek teklifi ise 275 milyon TL ile Doğuş Yiyecek ve İçecek Üretim Sanayi Ticaret AŞ ,

Niğde Bor Şeker Fabrikası da en yüksek teklif 336 milyon TL ile Doğuş Yiyecek A.Ş., Türkiye Şeker Fabrikaları AŞye (Türkşeker) ait Kırşehir Şeker Fabrikası ın özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi 330 milyon lira ile Tutgu Gıda Turizm İnşaat İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. vermişti.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) 14 şeker fabrikasının satış yöntemiyle özelleştirilmesi için şubat ayında ihale açmıştı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024