Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2324 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Mart 2015 - 13:45

Yunanistan sonunda istediğini aldı

Büyüt
Küçült
Yunanistan sonunda istediğini

Yunanistan Başbakanlık basın bürosundan yapılan yazılı açıklamada, Yunanistanın yapmayı taahhüt ettiği reformların ele alındığı bugünkü Avro Bölgesi toplantısında alınan kararın Yunan hükümeti tarafından olumlu bir sonuç olarak değerlendirildiği belirtildi.

Açıklamada, bunun Avrupa Merkez Bankasının Yunanistana karşı olan tutumunun yumuşayacağı konusunda bir işaret olduğu ifade edildi. Brükseldeki toplantıda, Avrupa ülkelerinin, Yunanistanın finansman sorununun çözümlenmesi konusunda ortak niyetinin ifade edildiği kaydedilen açıklamada, Avro Bölgesinin 20 Şubattaki Yunanistan ile ilgili kararlarının uygulanmasının yolunun açıldığı belirtildi.

Maliye Bakanı Varufakis müzakereleri sürdürecek


Açıklamada ayrıca, bu kapsamda Yunanistan ile Avrupa kurumları arasında sürdürülecek çalışmaların Brükselde yürütüleceği belirtilerek, Yunan hükümetinin Avrupa ülkelerine sunduğu reform listesine eklenecek yeni maddelerle daha da büyütüleceği kaydedildi. Yunan medyasında yer alan, Yunanistanın Avrupalı ortaklarıyla sürdürdüğü müzakereleri Maliye Bakanı Yanis Varufakisin yerine Başbakan Yardımcısı Yanis Dragasakisin üstleneceğine ilişkin haberlere de değinilen açıklamada bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edilerek, Hükümetin müzakerelerle ilgili planlarında hiçbir değişiklik yok. Hükümeti Eurogroupta Maliye Bakanı Yanis Varufakis temsil ediyor denildi.

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024