Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2502 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Temmuz 2015 - 12:14

Yahudi yerleşimciler Filistinli bebeği yaktı

Büyüt
Küçült
Yahudi yerleşimciler Filistinli bebeği

Yahudi yerleşimcilerin, Nablusta Filistinlilere ait evi ateşe vermesi sonucu 1 yaşındaki bebek öldü, anne ve babası yaralandı

AA

Yahudi yerleşimcilerin, Batış Şeria ın Nablus kentinde Filistinlilere ait evi ateşe vermesi sonucu 1 bebeğin hayatını kaybettiği, anne ve babasının da yaralandığı bildirildi.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, Nablus kentinin güneydoğusundaki Duma beldesinde aşırı sağcı Yahudi yerleşimler, Filistinlilere ait bir evi ateşe verdi ve evin duvarlarına ırkçı sloganlar yazdı. Saldırganlar daha sonra olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi.

Nablus aki Rafidia Hastanesi den bir kaynak, Duma Beldesi deki olay sonrasında yaşamını yitiren 1 yaşındaki bebeğin cenazesi ile yaralı olan anne ve babasının hastanenin acil servisinde tedavi altına alındığı bilgisini verdi. Kaynak, olayda 2. ve 3. derece yanıklar görülen Filistinli eşlerin tedavilerinin sürdüğü ve hayati tehlikelerinin olmadığını aktardı.

Bu arada, olayı vahşet olarak niteleyen belde sakinleri, intikam sloganları atmaya başladı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024