Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2627 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Kasım 2017 - 15:36

Trump:Liyakat Yöntemiyle Göçmen Alacağız.

Büyüt
Küçült
Trump:Liyakat Yöntemiyle Göçmen
New York a gerçekleşen terör saldırısının ardından Donald Trump an bir son dakika açıklaması geldi.

ABD Başkanı Trump, dün gece New York a gerçekleşen terör saldırısının ardından Twitterdan açıklamalarda bulundu. Amerika ın vize politikasını eleştiren Trump, kura yoluyla göçmen alımını durduracağız liyakat yöntemiyle göçmen alacağız dedi.

Trump saldırının ardından Twitterdan ABDdeki göçmen politikasını eleştirdi. Donald Trump, Terörist, ülkemize kura yöntemiyle gelmiş. Ben liyakat tabanlı bir sitem istiyorum. Artık başarı tabanlı bir sitem için savaşıyoruz. Daha fazla kura yöntemiyle göç istemiyoruz. Daha güçlü ve akıllı olmalıyız ifadelerini kullandı.

Amerika, izlenen yasal göçmenlik politikaları çerçevesinde, her yıl 50 bin yeni göçmeni çekiliş yoluyla alıyor. Kongre yetkisiyle düzenlenen çekiliş, Amerika Dışişleri Bakanlığı tarafından yürütülüyor ve özellikle, Amerikaya göçün az olduğu ülkelerde doğaņ olan kişiler için uygulanıyor.

Dün New York a gerçekleşen terör saldırısında 8 kişi hayatını kaybetmiş, teröristin ülkeye kura yoluyla göç ettiği ortaya çıkmıştı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024