Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2768 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Şubat 2015 - 16:45

Taylandda gençlere Sevgililer Günü uyarısı

Büyüt
Küçült
Taylandda gençlere Sevgililer Günü

Taylandın başkenti Bangkokta yetkililer gençleri Sevgililer Gününde cinsel ilişkiye girmemeleri için uyardı.

Tayland, ergenlik çağındaki gençler arasında hamilelik oranı en yüksek olan Güneydoğu Asya ülkesi konumunda.

14 Şubat Sevgililer Günü Batılı turistlerin gözde tatil meknı olan Taylandda gençler arasında oldukça popüler bir gün. Yapılan anketlerin gösterdiğine göre 14 Şubat, gençler arasında bekretlerini kaybetmek için mükemmel bir gün olarak görülüyor.

BEDAVA PREZERVATİF DAĞITILDI

Reutersa konuşan Bangkok yetkilisi, Bu çocuklar gerçekten birbirlerini seviyorlarsa, balıkları ve kuşları serbest bırakabilir ya da tapınaklara gidebilirler. Ancak yaşınız için uygun olmayan davranışlar konusunda takıntılı olmayın diyor. Budist ritüellerine göre kafesteki bir kuşu serbest bırakmak insanların karmasını artırmalarına yardımcı oluyor.

Ergenlik çağındaki kızların hamilelik oranlarında büyük artış yaşanması sebebiyle endişe eden Tayland hükümeti, sağlık merkezi ve hastanelerde 3.5 milyon prezervatifin bedava dağıtılmasını sağladı.

Aynı zamanda Tayland sağlık bakanlığı yetkilileri liselere, gençlerin prezervatif satın alabileceği otomatlar yerleştirme planı olduğunu belirtiyor. 2010da test edilen bu projeye öğrenciler sıcak bakarken, veliler çocuklarının cinsel ilişkiye teşvik edildiği korkusuyla plana karşı çıkıyorlar. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024