Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2742 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Mart 2015 - 06:54

Suudi Arabistandan Putine sert yanıt

Büyüt
Küçült
Suudi Arabistandan Putine sert
Dünya Haberleri › Suudi Arabistandan Putine sert yanıt haberi Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal, Yemen operasyonunu eleştiren Rusya Devlet Başkanı Putine yanıt verdi.

Rusya'nın kendi halkını öldüren Esed'in en büyük destekçilerinden biri olduğunu belirten Faysal, ''Uzun zaman önce meşruiyetini yitirmiş olan ve halkını katleden Suriye rejimine destek veren Rusya'nın Yemen operasyonunu eleştirmeye hakkı yoktur'' ifadelerini kullandı.

''RUSYA BUNU YAPAMAZ''

''Rusya bir yandan Esed'e silah desteği sağlayıp diğer yandan bize barış çağrısı yapamaz'' diyen Faysal, Suriye'de öldürülen halkın sorumlularından biri olarak Rusya'yı gösterdi.

PUTİN YEMEN OPERASYONUNA SERT ÇIKMIŞTI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Devlet Başkanı Hasan Ruhani'nin telefon görüşmesi sırasında Yemen'de yaşananları ve ikili işbirliğini  masaya yatırmıştı.

Kremlin'den yapılan açıklamada, 'Putin ve Ruhani'nin, Yemen'de yaşanan durum hakkında fikir alışverişinde bulunduğu Rusya'nın, askeri eylemlerin en kısa zamanda sona ermesini istediği' belirtilmişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024