Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2125 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Mart 2018 - 15:58

Steven Mnuchin, Ticaret savaşlarından korkmuyoruz dedi.

Büyüt
Küçült
Steven Mnuchin, Ticaret savaşlarından korkmuyoruz
ABD`nin getirdiği gümrük vergileri dünyada ticaret savaşı korkularını tetiklerken ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, Ticaret savaşlarından korkmuyoruz dedi.

ABD Başkanı Donald Trumpın ithal çelik ve alüminyuma gümrük vergisi kararı için muafiyet talepleri devam ederken ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, Ticaret savaşlarından korkmuyoruz dedi.
 
Öte yandan Mnuchin,  Metal vergisi muafiyetlerine dair müzakereler devam ediyor, ABD, Çine Ya bu deveyi güdersin, ya bu diyardan gidersin demiyor şeklinde konuştu.
 
Bakan Mnuchin, Korumacılık arayışında değiliz. Ticarette ABD in çıkarlarını korumaya hazırlıklı olmalıyız. vurgusu yaptı. 

G20DEN KARŞI BİLDİRİ
 
Öte yandan Buenos Aires e bir araya gelen G20 ülkelerinin maliye bakanları ve merkez bankasıyöneticileri, korumacı ekonomi politikalarına karşı ortak bildiri yayımladı.
 
G20 toplantısının kapanışında yayımlanan ortak bildiride, ABD in gümrük tarifeleri gibi ticarikonularında daha fazla diyalog ve eylem gerekli denildi.
 
Korumacı politikalarla mücadele ve serbest ticaret vurgusunun dikkat çektiği bildiride, Uluslararası ticaret ve yatırım, büyüme, verimlilik, yenilik, istihdam ve gelişimin motorudur ifadeleri yer aldı.
 
ABD Başkanı Donald Trumpın ithal çelik ve alüminyuma gümrük tarifesi uygulama kararı, korumacılıkla ilgili tartışmaları alevlendirmişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024