Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4790 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Şubat 2015 - 11:41

Sırp manastırında lezbiyen skandalı

Büyüt
Küçült
Sırp manastırında lezbiyen

Sırbistan, bir manastırda yaşandığı iddia edilen seks skandalıyla sarsıldı. Bir manastırın baş rahibesi cinsel tacizle suçlandı. 36 yaşındaki rahibe Milanka Konatar, 72 yaşındaki baş rahibeye cinsel taciz suçlaması yöneltti. Konatar, yaşadıklarından ötürü duyduğu üzüntü ve pişmanlıkla günah çıkarmaya karar verince olay ortaya çıktı. Konatarın yaşadıklarını anlattığı mektubu da dava dosyasına eklendi. Patrikhaneye gönderilen şikyet mektubunda baş rahibenin yaşadıklarını kimseye anlatmaması için genç rahibeye yemin ettirdiği de yer alıyor.

Titreyen aletle masaj

Sırbistan ve Karabağ sınırına yakın bir manastır olan St. Elijahta yaşanan olayda, baş rahibenin genç rahibeye zorla lezbiyen ilişkide bulunması için taciz ettiği iddia ediliyor. Konatardan bacaklarına ve kalçalarına masaj yapmasını isteyen baş rahibenin genç rahibeyi ormanda yürüyüşe davet ettiği belirtiliyor. Yaşadıklarını yazdığı mektupta kaleme döken Konatar, baş rahibenin titreyen ve trafik ışığı gibi renk değiştiren bir aletle kendisine masaj yaptırdığını; bunun iğrenç olduğunu anlattı.
Baş rahibenin, Konatar önünde uygunsuz bir şekilde soyunduğu ve kokulu yağlarla kendisine masaj yaptırdığı öne sürüldü. Konatar, yazdığı mektubunda, Ayin sırasında baş rahibe bana uygunsuz şekilde dokundu. Kiliseyi terk ettikten sonra beni kollarımdan tuttu ve yüzünde ilginç bir gülümsemeyle beni ormanda yürüyüşe çağırdı. Bu olayı düşünmek bile istemiyorum. Uyuduğumuz yerde ise rahatça giyinip soyunuyordu ifadelerini kaleme aldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024