Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2886 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Aralık 2016 - 15:30

RUSYA:Suriyede ateşkesin masaya yatırılacağını duyurdu.

Büyüt
Küçült
RUSYA:Suriyede ateşkesin masaya yatırılacağını
Rusya, Kazakistanın başkenti Astanada gelecek ay başlayacak görüşmede Suriyede ateşkesin masaya yatırılacağını duyurdu.

Rusya DışiÅŸleri Bakanlığı, Suriyede ulusal bir ateÅŸkesin saÄŸlanması konusunun Ocak ayında Astana görüşmelerinde ele alınacağını bildirdi.

Türkiye, Rusya ve Ä°ranın dışiÅŸleri bakanlarının Moskovadaki toplantılarının ardından yayınladığı ortak bildiride, Kazakistan Devlet BaÅŸkanı Nursultan Nazarbayevin Suriye barış görüşmelerinin Astanada yapılmasına dair davetinin not edildiÄŸi yer almıştı. 

Rusya Dışişleri Bakanı Yardımcısı Gennady Gatilov, Moskova, Ankara ve Tahran tarafından desteklenen yeni Suriye barış müzakerelerinin Ocak ayının ortasında yapılmasının planlandığını bildirdi.

Gatilov, Suriye genelinde bir ateşkesin sağlanması için neler yapılması gerektiğini konusuna odaklanılacağı beklentisi içinde olduğunu söyledi.

Türkiye, Rusya ve İranın dışişleri ve savunma bakanları Suriye in geleceğini görüşmek üzere Moskovada bu hafta başında toplantı gerçekleştirmişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024