Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4501 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Nisan 2018 - 11:39

RUSYA:Suriye ordusu Doğu Gutayı tamamen ele geçirdi

Büyüt
Küçült
RUSYA:Suriye ordusu Doğu Gutayı tamamen ele
Rusya Savunma Bakanlığı, Beşar Esada bağlı güçlerin Doğu Gutada tamamen kontrolü sağladığını duyurdu. Şam rejiminin ele geçirdiği yerler arasında, kimyasal saldırının olduğu Duma da var.

 

Rusya Savunma Bakanlığı, Beşar Esada bağlı güçlerin Doğu Gutada kontrolü tamamen sağladığını duyurdu. Şam rejiminin ele geçirdiği yerler arasında kimyasal saldırıya maruz kalan Duma da var. 

Suriye rejimi Rusya ın da desteğiyle Şam kırsalındaki Doğu Guta bölgesine iki ay önce saldırı başlatmış, bölge haftalar süren yoğun bombardımanın ardından üçe bölünmüş daha sonra kademeli olarak ele geçirilmişti.

Bölgede faaliyet gösteren muhalif gruplarla Rusya ın arabuluculuğunda yapılan anlaşmalar sonrası muhalifler bölgeden tahliye edilmişti.

ŞAMIN KONTROLÜNE GEÇTİ

 

Rusya Savunma Bakanlığı bu sabah Suriye rejiminin Dumada kontrolü sağladığını duyurdu. Böylece Doğu Guta ın tamamı Şamın kontrolüne geçti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024