Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2606 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Nisan 2018 - 21:46

Rusya:İngiltere Kara Propaganda Yapıyor.

Büyüt
Küçült
Rusya:İngiltere Kara Propaganda
Rusya Savunma Bakanı Igor Konaşenkov, İngiltere in Rusya ın Suriyede kimyasal silah kullandığını söyleyerek kara propaganda yaptığını söyledi.

Rusya Savunma Bakanı Igor Konaşenkov, yaptığı açıklamada, İngiltere in Rusya ın Suriyedeki siviller üzerinde kimyasal silah kullandığı iddiaları ile dünya kamuoyunu yanılttığını söyledi.

İngiltere in açıklamalarını kara propaganda olarak değerlendiren Konaşenkov, ellerinde İngiltere in bu yöndeki çalışmalarını gösteren belgeler olduğunu belirtti.

 

Konaşenkov, bakanlık tarafından sorgulanan ve tıbbi eğitime sahip olan Suriyelilerin sözde kimyasal olarak bilinen saldırıda yaralananların hiçbirinde kimyasal zehirlenme olduğuna dair bulgu olmadığını onayladıklarını ifade etti.

BEYAZ BARETLİLER TEŞKİLATINA CİDDİ BASKILAR YAPILDI

Bakan Konaşenkov, İngiltere in Doğu Gutada yaşananlar ile alakalı Rusyaya yönelik propaganda yürüttüğüne dair kanıtlarımız var. Nisanın 3ü ile 6sı arasında ‘Beyaz Baretliler teşkilatına Londra tarafından ciddi baskılar yapıldı.

Onlara Ceyş-ul İslam örgütü üyelerinin Şama ağır silahlarla ateş edeceği ve daha sonra da hükümet kuvvetlerinin buna karşılık vereceği söylenmiş. O gün Beyaz Baretliler teşkilatına da bu saldırıyı kimyasal ile gerçekleştirilmiş gibi gösterme görevi verilmiş şeklinde konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024