Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2786 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Eylül 2018 - 20:46

Rusya :İsrailin yaptıklarını yanıtsız bırakmayacağız

Büyüt
Küçült
Rusya :İsrailin yaptıklarını yanıtsız
İsrail Başbakanı Netanyahu, düşürülen Rus uçağıyla ilgili Rusya lideri Putin ile telefonda görüştü. Netanyahu Putine, Rus uçağının düşürülmesinden büyük üzüntü duyuyoruz ancak uçağın düşmesinden Suriye sorumlu dedi.

Rusya İsraili yaptıklarını yanıtsız bırakmayacağız 18-09-2018 18:35 Güncelleme : 18-09-2018 18:35

src=http://dusuncemektebi.com/images/hdfacepaylas.jpg src=http://dusuncemektebi.com/images/hdtwitpaylas.jpg src=http://dusuncemektebi.com/images/hdgooglepaylas.jpg src=http://dusuncemektebi.com/images/hdwhatspaylas.jpg

Rusya

İsrail Başbakanı Netanyahu, düşürülen Rus uçağıyla ilgili Rusya lideri Putin ile telefonda görüştü. Netanyahu Putine, Rus uçağının düşürülmesinden büyük üzüntü duyuyoruz ancak uçağın düşmesinden Suriye sorumlu dedi.

ÅžOYGU: Ä°SRAÄ°LÄ°N YAPTIKLARINI YANITSIZ BIRAKMAYACAÄžIZ

Öte yandan Rusya Savunma Bakanlığı ın bugünkü oturumu, Suriye kıyılarında düşürülen İl-20 uçağının hayatını kaybeden mürettebatı anısına 1 dakikalık saygı duruşuyla başladı.
Toplantıda konuşan Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Akdenizde Rus İl-20 uçağının düşmesine ve içindeki Rus askerlerin ölmesine neden olan İsrailin eylemlerinin Rusya tarafından yanıtsız bırakılmayacağı konusunda İsrailli mevkidaşı Avigdor Libermanı bilgilendirdiğini belirtti.

Şoygu, Bugün İsrailli meslektaşlarımızı bilgilendirdik, özellikle de ben, İsrail Savunma Bakanı ı bu tür eylemleri, bu tür adımları yanıtsız bırakmayacağımız konusunda bilgilendirdim dedi.

İSRAİL, İL-20Yİ KENDİSİNİ KORUNMAK İÇİN KULLANDI

İsrailin Suriye hava savunmasının o yönde devreye girmeyeceği hesabını yaparak Rus İl-20 uçağının koruması altında Suriyeye saldırdığını belirten Şoygu şöyle konuştu:

Saldırının bizim İl-20 uçağımızın koruması altında, Suriye hava savunmasının o yönde devreye girmeyeceği hesaplanarak yapıldığı, tüm uzmanlar için açıkça ortada.

İsraile ait F-16ların uyarıda bulunmadan saldırdığını sözlerine ekledi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024