Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1902 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Nisan 2018 - 15:35

Rusya dan ABD ye jet Sert Yanıt.

Büyüt
Küçült
Rusya dan ABD ye jet Sert
Trumpın Hazır ol Rusya, füzeler geliyor sözlerine Rusyadan Akıllı füzeler meşru hükümeti değil teröristleri hedef almalı cevabı geldi.

 

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova,Akıllı füzelerin, birkaç yıldır kendi topraklarında uluslararası terörle mücadele eden meşru hükümete doğru değil, teröristlerin bulunduğu tarafa doğru uçması gerekir dedi.

NE OLMUŞTU?

Esed rejimi, başkent Şamdaki Doğu Guta bölgesinin Duma ilçesinde 7 Nisanda kimyasal silah kullanmış, 78 sivil hayatını kaybetmişti.

Rusya veto etmişti:

ABD, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi e BM içinde katliamın soruşturulması ve sorumlularının belirlenmesi için mekanizma kurulmasını öneren tasarı sunmuş, ancak Rusya veto etmişti.

ABD in BM Daimi Temsilcisi Nick Haley, BMGK harekete geçse de geçmese de ABD, Suriyedeki kimyasal silah saldırısına cevap verecek.ifadelerini kullanmıştı.

TRUMP TÜM İHTİMALLER MASADA DEMİŞTİ

ABD Başkanı Donald Trump da Esed rejimine karşı askeri seçenek de dahil tüm ihtimallerin masada olduğunu ve eğer saldırıda sorumluluk payı varsa Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putinin de edel ödeyeceğini dile getirmişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024