Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2906 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Haziran 2018 - 17:13

Putin: ABD bindiği dalı kesiyor

Büyüt
Küçült
Putin: ABD bindiği dalı
ABD in dolarla yapılan işlemlere yönelik sınırlamalarını eleştiren Putin, ABD, kendini besleyen eli ısırıyor, bindiği dalı kesiyor dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinde televizyonlardan canlı yayınlanan Direkt Hat programında halkın sorularını yanıtladı.

2 MİLYON SORU ULAŞTI

Rus yayın kuruluşu Sputnikin haberine göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putinle 2001den beri her yıl düzenlenen Direkt Hat programı için bu yıl çağrı merkezlerine neredeyse 2 milyon soru ulaştı.

GÜNDEM: İÇ POLİTİKA, EKONOMİ, SOSYAL SORUNLAR

Çağrı merkezlerine ulaştırılan sorulara bakılınca bu yılki programda, iç politika ve ekonomik ile sosyal sorunlarla ilgili sorunların çoğunlukta olduğu görüldü.

TRUMP SORULDU

Putine yöneltilmesi için çağrı merkezlerine gönderilen sorulardan bazılarıysa; Rusya Devlet Başkanı Putinin ABD Başkanı Donald Trumpla buluşmayı planlayıp planlamadığı oldu.

Putine Batıyla ilişkilerin yakın zamanda düzelmesini bekleyip beklemediği, Rusyadaki geçim sıkıntılarını gidermek için ne yapmayı planladığı ve petrol fiyatlarının bu kadar hızlı yükselmesinin sebepleriyle ilgili sorular soruldu.

ABD BİNDİĞİ DALI KESİYOR

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD in dolarla yapılan işlemlere yönelik sınırlamalarını eleştirdi. Dolardan şu anda evrensel olan tek para birimi olarak bahseden Putin, ABD in dolarla yapılan işlemlere sınırlama getirmesi halinde kendi para birimine olan güveni zedeleyeceği uyarısında bulundu. Putin, ABD, kendini besleyen eli ısırıyor, bindiği dalı kesiyor şeklinde konuştu. Putin, Avrupa ülkelerinin, Rusyaya uygulanan ekonomik yaptırımları iptal etmesi gerektiğini de belirtti.

Ayrıca, bu yılki program, Rusya lideri Putinin tarihi bir destekle yeniden devlet başkanı seçildiği mart seçimleri sonrası dördüncü dönemine resmen başlaması ardından düzenlenen ilk program oldu.Rusya lideri geçen yıl düzenlenen programda dört saat süren canlı yayında kendine yöneltilen 70 soruya yanıt vermişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024