Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3296 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Aralık 2018 - 19:24

Pentagondan Son Dakika MÜnbiç Açıklaması

Büyüt
Küçült
Pentagondan Son Dakika MÜnbiç
Pentagon, Esed rejiminin Münbiç ilçesine girdiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını duyurdu. Bir açıklama da ABD öncülüğündeki DEAŞ Karşıtı Koalisyondan geldi.

 

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) ve ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon, Esed rejimine bağlı güçlerin, Münbiç ilçesine girdiğine yönelik haberlerin doğru olmadığını açıkladı.

BİR AÇIKLAMA DAHA!

Öte yandan, ABD öncülüğündeki DEAŞ Karşıtı Koalisyon da Esed rejimi güçlerinin Münbiç ilçesine girdiği haberlerini yalanladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bugün Münbiç eki gelişmelere ilişkin yaptığı açıklamada Suriye in psikolojik bir eylem içinde olduğunu biliyoruz. demişti.

DEAŞ karşıtı koalisyon, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, Suriye in Münbiç ilçesinde askeri güç değişimine yönelik asılsız iddialara rağmen Koalisyon bu iddiaların doğruluğuna dair herhangi bir belirti görmedi. Tüm taraflara Münbiçin bütünlüğüne ve vatandaşlarının güvenliğine saygı duyması çağrısında bulunuyoruz. ifadesine yer verildi.

Diğer taraftan konuyla ilgili AA muhabirine açıklama yapan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir Pentagon yetkilisi, Esed rejimi güçlerinin Münbiçe girdiğine yönelik haberler hakkında Doğru değil. açıklamasında bulundu.

Yetkili, rejime bağlı güçlerin, Münbiçe yöneldiği veya ilçeye girmek istediğine ilişkin iddiaları hakkında da Başka güçlerin manevraları hakkında yorum yapmayacağız. dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024