Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2558 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Nisan 2015 - 06:27

Mangoyu fırlattı evi kaptı

Büyüt
Küçült
Mangoyu fırlattı evi
Dünya Haberleri › Mangoyu fırlattı evi kaptı haberi

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, dikkatini çekmek için kafasına mango fırlatan kadına apartman dairesi hediye etti.

BBC in haberine göre, Maduro, ülkenin orta kesimlerindeki Aragua eyaletinde otobüs sürerken Marleny Olivo adlı kadının meyveli saldırısına maruz kaldı. Kafasına isabet eden meyveyi halka gösteren Maduro, Olivo un mangonun üzerine ev sahibi olma isteğinin yanı sıra adını ve telefon numarasını da yazdığını söyledi.   Daha sonra TV programında Olivoya bir apartman dairesi verdiğini ve kadının yeni evine hemen taşınabileceğini açıklayan Maduro, mango olgun olduğu için canını çok acıtmadığını, olayın ardından meyveyi yiyip bitirdiğini kaydetti   Olivo da eyleminin kesinlikle kötü niyet taşımadığına, tek isteğinin ölmeden önce kendi evinde oturmak olduğuna işaret etti. Yaşlı kadın, meyveyi Maduro un kafasına atabilmek için yoldan geçen otobüse mümkün olduğunca yaklaştığını belirtti.   Daha önce otobüs şoförlüğü yapan Maduro, zaman zaman yeniden direksiyon başına geçip halkla bir arada vakit geçiriyor. Bu arada Maduro un uğradığı meyveli saldırı sırasında çekilen görüntüler, Venezuelada izlenme rekorları kırdı. 



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024