Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2681 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Mayıs 2016 - 09:27

Kutsal topraklarda terör operasyonu

Büyüt
Küçült
Kutsal topraklarda terör

Suudi arabistanın Mekke bölgesinde terör hücresine yapılan baskında 4 teröristin öldüğü, Cidde kentinde de terör hücresi ile bağlantısından şüphe edilen 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. 

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Tümgeneral Mansur et-Turkinin yazılı açıklamasına göre, terör faaliyetleri yürüttüklerinden şüphelenilen kişilere yönelik Mekke bölgesinde takip başlatıldı. Güvenlik güçlerinin bir hücre evinin çevresini sarmasını sardı. Bu sırada güvenlik güçlerine ateş açılması üzerine eve operasyon yapıldı. Turki, hücre evine düzenlenen operasyonda 2 teröristin öldürüldüğünü, diğer ikisinin ise üzerlerindeki canlı bomba yeleklerini patlatarak intihar ettiklerini belirtti.

Operasyonun kısa sürede sona erdiğini ifade eden Turki, olayda herhangi bir güvenlik görevlisi veya vatandaşın zarar görmediğini bildirdi. Turki, Cidde kentinde de hücre evi ile bağlantısından şüphe edilen 2 kişinin gözaltına alındığını, soruşturma sonucu ile ilgili kamuoyunun bilgilendirileceğini açıkladı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024