Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3635 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Mayıs 2018 - 20:12

Kasımi Uluslararası toplumun sessizliği İsrail saldırganlığını cesaretlendiriyor

Büyüt
Küçült
Kasımi Uluslararası toplumun sessizliği İsrail saldırganlığını
İran Dışişleri Sözcüsü Behram Kasımi, İsrailin Suriye topraklarındaki hedefleri vurmasının ardından uluslararası toplumun tavrına tepki gösterdi. Kasımi Uluslararası toplumun sessizliği İsrail saldırganlığını cesaretlendiriyor dedi. Bu arada İsrail Ordusu Twitter üzerinden vurduğu hedeflerin haritasını yayımladı.

ran devlet televizyonunun aktardığına göre Kasımi, İsrailin saldırganlığına karşı Şamın kendini savunma hakkı olduğunu söyleyerek, uluslararası toplumu sessizlikle suçladı.

SURİYE KENDİNİ SAVUNMAK İÇİN HER HAKKA SAHİP

 

 

Kasımi İran, İsrailin Suriyeye saldırılarını şiddetle kınıyor. Uluslararası toplumun sessizliği İsrail saldırganlığını cesaretlendiriyor. Suriye kendini savunmak için her hakka sahip dedi.

/

İSRAİL ORDUSU VURDUĞU HEDEFLERİN UYDU GÖRÜNTÜLERİNİ YAYIMLADI

Diğer yandan İsrail ordusu (IDF) Suriyede vurduğunu açıkladığı İran Devrim Muhafızları ın yurtdışı operasyonlar birimi Kudüs Gücü e ait hedeflerin uydu görüntüleri ve haritasını yayımladı.

/

​Mesajda vurulan noktaların İranın Tel Gharba, Tel Kleb, Tel Nabi Yuşa ve Tel Makdaddaki istihbarat tesisleri, Kudüs Gücü e ait Kisve bölgesindeki askeri yerleşke ve Şam yakınlarında içinde birçok farklı birimin olduğu bir lojistik üssünün olduğu savunuldu. Paylaşılan bir haritada da söz konusu lojistik üssünün Şama 10 km, İsraile ise 45 km uzaklıkta olduğu belirtildi.

/





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024