Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2211 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Haziran 2018 - 10:11

Kandildeki PKK’lılar basın toplantısı yapıp destek istedi

Büyüt
Küçült
Kandildeki PKK’lılar basın toplantısı yapıp destek
Türk Silahlı Kuvvetlerinin başarılı şekilde devam eden operasyonları sonucunda Kandil Kampı’nda rahatsız olan PKK’lılar, düzenledikleri basın toplantısında Erbil yönetiminin kendilerine destek olmadığını söyleyerek destek istedi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin teröristlerin yuvası haline gelen Kandil Dağı a yönelik operasyonları PKKlıları rahatsız etti. Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınır ötesindeki operasyonları aralıksız sürerken, PKKlılar destek arayışına girdi.

MUHALEFET TERÖRİST YOK DEMİŞTİ

Süleymaniyeye bağlı Ranye ilçesine geçtikten sonra halk arasında Derbent mevki olarak bulunan bölgeye varan İhlas Haber Ajansı (İHA), daha sonra Kandilin merkezi olarak kabul edilen Enze, Levje, Qebian gibi köylerin bulunduğu bölgeye ulaşarak TSK ın operasyonlarının paniklettiği ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu un “Kandilde PKK var diyemem” ifadelerini kullandığı PKKlıların basın toplantısını görüntüledi.

TÜRKİYE YANINDA YER ALANLARA TEHDİT

Bölgedeki Kürtlerden destek isteyen PKKlı teröristler, Türkiye in yanında yer alanları da tehdit etti. PKKlılar Erbil yönetiminin kendilerinin yanında yer almadığını ve Türkiye in operasyonunu desteklediği eleştirisinde bulundu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024