Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3296 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Aralık 2016 - 15:34

Kaçırılan Libya Yolcu Uçağı Malta Ya İndi

Büyüt
Küçült
Kaçırılan Libya Yolcu Uçağı Malta Ya
118 yolcusu bulunan Libya uçağı 2 saldırgan tarafından kaçırıldı.

Afriqiyah Havayollarının Libyada iç hat seferini gerçekleştiren ve 118 kişi taşıyan uçağı kaçırıldı. Kaçırılan uçak Malta Luqa Havaalanına iniş yaptı. Saldırganlar uçağı havaya uçurmakla tehdit ediyor.

Uçağın Sebha kentinden Trablusa gittiği öğrenildi.

Malta Başbakanı Joseph Muscat, Twitterda kaçırılma durumu ile ilgili  Libya ın bilgilendirildiğini açıkladı. Muscat, güvenlik görevlileri ve ambulansların hazır beklediğini ekledi.

 

MALTA BAŞBAKANI AÇIKLAMA YAPTI

Malta Başbakanı Joseph Muscat, Libyanın Afriqiyah Havayollarına ait yolcu uçağının Maltaya iniş yaptığını, güvenlik ekiplerinin teyakkuzda olduğunu bildirdi.

Afriqiyah Havayollarının Libyada iç hat seferini gerçekleştirirken içindeki 118 yolcuyla Maltaya kaçırılan uçağına ilişkin Malta Başbakanı Muscat bir açıklama yaptı.

Sosyal paylaşım sitesi twitterdan konuyla ilgili bir mesaj paylaşan Muscat, Kaçırılma ihtimaliyle Maltaya yönlendirilen Libya iç hat uçuşu hakkında bilgilendirildim. Güvenlik ve acil durum ekiplerimiz teyakkuzda diye yazdı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024