Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1696 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Haziran 2015 - 15:43

Junckerden Yunanistana son dakika teklifi

Büyüt
Küçült
Junckerden Yunanistana son dakika

Avrupa Komisyonu Başkanı Junckerin teklifi, Yunan hükümeti tarafından reddedildi

AA

Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Junckerin, Yunanistana son anda yeni bir teklifte bulunduğu ancak, bu teklifin Yunan hükümeti tarafından kabul edilmediği bildirildi.

Yunan medyasına yansıyan haberlerde, Junckerin, Yunan hükümeti ile son anda bir anlaşma sağlanması için, Yunanistanın programının bir ay daha uzatılarak müzakerelerin devam etmesi karşılığında, hükümetten Pazar günü yapılacak halk oylamasında vatandaşlara evet oyu kullanması çağrısı yapması ve acilen Avro Bölgesi Ülkeleri toplantısı talebinde bulunmasını istediği belirtildi.

Avrupa Komisyonu Başkanı ın önerisinde, emekli maaşlarıyla ilgili Yunan hükümetinin talepleri doğrultusunda bazı değişiklikler de bulunduğu belirtilen haberlerde, Junckerin son anda yaptığı bu girişimin Yunan hükümeti tarafından mazeret içeren bir hareket olarak değerlendirilerek reddedildiği kaydedildi.

Hükümet çevreleri Junckerin önerisiyle ilgili basına yaptıkları açıklamalarda, Yunan hükümetinin söylenenleri ilgiyle dinlediğini ve kaydettiğini vurgulayarak, Hükümet sandığa doğru ilerliyor. Aleksis Çipras Pazar günü hayır oyu kullanacak ifadelerini kullandı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024