Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3346 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Ağustos 2016 - 19:54

İsveçte sığınmacı çocuklar seks ticaretinde kullanılıyor iddiası

Büyüt
Küçült
İsveçte sığınmacı çocuklar seks ticaretinde kullanılıyor

İsveçin önde gelen gazetelerinden Aftonbladet, ülkede sığınmacı çocukların seks ticaretinde kullanıldığını ileri sürdü. Aftonbladetin bugünkü sayısında yer verilen habere göre, Malmö kentinde kimsesiz sığınmacı çocuklar seks ticaretinde kullanılırken, İsveç polisi de şikayetlere karşı olayı soruşturmuyor. İsmi açıklanmayan bir okul müdürüyle yapılan röportajın da kullanıldığı haberde, kız ve erkek çocuk sığınmacıların okul bahçelerinden alınarak seks ticaretinde kullanıldığı iddia edildi.

Polisin şikayetlere rağmen işlem yapmadığı ileri sürüldü

Polise defalarca ihbarda bulunmalarına karşın çocukları kullananlar hakkında işlem yapılmadığını anlatan okul müdürü, bir sığınmacı çocuğun kaybolması üzerine polisin inceleme başlattığını söyledi.

2014 yılında 40 ihbar

Öte yandan Sydsvenskan gazetesine konuşan Skone Bölgesi İnsan Ticaretiyle Mücadeleden Koordinatörü Lisa Green, Malmöde sığınmacı çocukların seks ticaretinde kullanıldığını doğruladı.

Green, sadece 2014 yılında polise bu konuda 40 ihbarda bulunduklarını belirterek, seks ticaretinde kullanılan çocuk sayısının bu rakamın çok daha üstünde olduğunu düşündüklerini ifade etti. Green, vaka sayısının çokluğuna karşın polisin kimseye soruşturma açmamasını da eleştirdi. 

AA 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024