Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2356 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Mayıs 2018 - 15:10

İsrailden 4 Ülkeye Davet

Büyüt
Küçült
İsrailden 4 Ülkeye
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Amerikan kanalı CNNe açıklamalarda bulundu. Netanyahu, İranın nükleer programıyla ilgili belgeleri incelemeleri için ABD, İngiltere, Fransa ve Putini davet ettim dedi.

 

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu İran ın nükleer silah programıyla ilgili gizli arşivindeki 100 bin belgenin kopyalarını ele geçirdiklerini iddia ettiği dünkü açıklamasının ardından bugün de CNN Internationale konuştu.

RUSYAYA DAVET GÖNDERDİ

İsrail basının son dakika ile duyurduğu habere göre İsrail lideri, yeni ele gheçirilen belgeleri incelemek için uzman gönderecek ABD, İngiltere, Fransa ın yanısıra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putine de davette bulunduğunu belirtti.

ÇOK FAZLA İNSAN DUYSUN İSTEDİM

İranın gizli nükleer programına dair kanıtları tüm dünyaya duyurmak için dün gece kameralar karşına geçen Netanyahu, Ele geçirdiğimiz dramatik bulguları mümkün olan en fazla insanın duymasının önemli olduğunu düşündüm dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024