Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2326 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Mart 2015 - 06:54

İsrailde politika değişmedi: Filistin köyünü işgal kararı

Büyüt
Küçült
İsrailde politika değişmedi: Filistin köyünü işgal
Dünya Haberleri › İsrailde politika değişmedi: Filistin köyünü işgal kararı haberi İsrailde bir mahkemenin, Batı Şeriadaki 350 nüfuslu Suysa köyündeki binaların ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkılmasına, sakinlerinin ise tehcir edilmesine karar verdiği bildirildi.

Filistinli Halk Direniş Komiteleri Koordinatörü Ratib el-Cebur, köyün İsrailin 1967deki işgalinden önce kurulduğunu, tarım ve hayvancılıkla geçinen yaklaşık 350 Filistinlinin ikamet ettiğini aktardı.

Cebur, İsrailin bölgede Yahudi yerleşim birimlerini genişletmek için böyle bir karar aldığını da ifade etti. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, iki hafta önce yapılan seçimlerde ‘Filistin devletinin kurulmasın asla izin vermeyeceğim ve ‘Yeni yerleşim birimlerinin kurulmasına devam edeceğim sözlerinden dolayı hem ABD hem de dünya kamuoyundan büyük tepki almış, bunun üzerine geri adım atmıştı. Bu yıkım kararı ise Netanyahu liderliğindeki işgalci yönetimin politikalarında herhangi bir değişim olmayacağının kanıtı oldu.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024