Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3430 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Ağustos 2017 - 14:15

İsrail den George Soros’a operasyon!

Büyüt
Küçült
İsrail den George Soros’a
İsrail, Rothschild ailesinin finansçısı George Soros’a tepki gösterdi. İsrail hükümetlerini sistematik olarak yıkma çabası içinde olduğunu söyleyen isail Ülkedeki bazı Soros vakıflarının kapatılacağı açıklandı.

İSRAİLDEN KURUCUSUNA TEPKİ

 İsrail ile İsrailin kurucu ve finansörü Rothschildlerin ünlü finançısı, borsa ve piyasa manipülatörü George Soros arasında kavga çıktı. İsrail Dışişleri Bakanlığı dün, “İsrail, tüm ülkelerde tüm Yahudi karşıtlığı tezahürlerini üzüntüyle karşılıyor ve bu nefrete karşı dünya genelindeki Yahudi topluluklarını destekliyor. George Soros, Yahudi devletini karalayan ve kendini savunma hakkını reddeden örgütleri finanse ederek demokratik yollarla seçilen İsrail hükümetlerini sistematik olarak yıkma çabası içinde” açıklamasını yaptı.

NETANYAHUYA OPERASYON

orban_viktor_benjamin_netanyahu_netanjahu_orban

‘İsrail başımızı ağrıtıyor diyenlerle, İsraili yaşatmak isteyenlerin birbirine girişinin bir emaresi olabilecek gelişme dün İsrailde yaşandı. Politikaları yüzünden zarar gördüğünü ve yıpratıldıklarını düşünen gruplar, Netanyahunun yolsuzluk ve rüşvetle ilgili dosyalarını servis etmiş, eski özel kalem müdürünü konuşmaya ikna etmiş, savcı ile anlaşma yaptırmıştı. Kendisine yönelik operasyona cevap veren Netanyahu hükümeti ise, Soros vakıflarını kapatma tehdidi ile batılı Yahudilere tepki gösterdi.

İSRAİL AMERİKANCI, İNGİLİZCİ Mİ?

İsrail yönetiminden yükselen tepki, İsrailin Amerikancı mı, İngilizci mi olduğu tartışmalarına da yol açtı. Netanyahunun çıkışı İngiltere yerine ABDyi tercih ettiği şeklinde yorumlandı. Ancak bu analizin, bir süredir Kraliçe ile Rothschild arasında da ciddi bir mücadelenin dikkate alınmadan yapıldığını gösteriyor. Bazı yorumcular ise İsrail ile direk karşı karşıya gelmek istemeyen Pentagonun baskısını Soros üzerinden yaptığını ileri sürdü. Natanyahunun çıkışına Sorosun nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu.

SON GÜLEN SOROS MU OLACAK?

Aralarında Türkiyenin de olduğu pek çok ülkede vakıfları ya da desteklediği STK görünümlü ajanları olan Soros ile Macaristan hükümeti arasında da bir süredir bir savaş sürüyordu. Macaristan Başbakanı Viktor Orbanın açık hava ilanlarında kullandığı posterde, Sorosun fotoğrafına yer vermiş ve altına da, “Son gülen George Soros olmasın” yazmıştı. Macaristandan Sorosa ait vakıf ve eğitim kurumlarını kapatma kararının ardından İsrailden de aynı hamlenin gelmesi pek çokları için şaşırtıcı gelebilir. Ama yenidünyada‘denge denilen şey, her dakika değişen hamlelerin adı olduğunu unutmamak gerekiyor.

soros

SOROS TÜRKİYEDE DE AKTİF

Sağcı, solcu, liberal, dindar pek çok dernek, vakıf ve kişiyi Türkiyede de finanse eden George Soros, özellikle “Gezi isyanı”nı finanse etmesi ile gündeme gelmişti. Sorosun desteklediği vakıf ve dernekler; Türkiyeyi karıştırma, isyan ve ajanlık gibi faaliyetleri yürütüyorlar. Sorosun  FETÖ, PKK ve IŞİD ile de irtibatlı olduğu dile getiriliyordu.

yenisöz

timeturk.com





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024