Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2021 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Nisan 2018 - 16:52

İşgalci İsrail Ordusundan Gazze’ye Hava Saldırısı!

Büyüt
Küçült
İşgalci İsrail Ordusundan Gazze’ye Hava
İşgalci İsrail ordusunun, abluka altındaki Gazze Şeridi’ne bu sabah hava saldırısı düzenlediği bildirildi. Kaynak: İşgalci İsrail Ordusundan Gazze’ye Hava Saldırısı!

İşgalci İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, “Gazze Şeridinde Hamasın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarına ait bazı hedeflerin askeri uçaklarla vurulduğu” belirtildi.

AAda yer alan habere göre, açıklamada ayrıca söz konusu hava saldırısının “Gazze sınırına yerleştirilen el yapımı patlayıcının İsrail ordusuna ait bir buldozerin yakınında infilak etmesinin ardından” gerçekleştirildiği ifade edildi.

İşgalci İsrail ordusu, sınırda yaşandığını ileri sürdüğü patlamada ölen ya da yaralananın olmadığını açıkladı.

Hamas, Saldırıyı Doğruladı

Öte yandan, Hamas Sözcüsü Fevzi Berhum ise söz konusu saldırının Büyük Dönüş Yürüyüşünün İsrail tarafında yarattığı “kargaşayı” gösterdiğini belirtti.

Filistinlilerin, Gazze sınırında devam eden Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterilerine büyük destek verdiğini ve direnişi kucaklayarak çevresinde birleştiğini dile getiren Berhum, şunları kaydetti:

“Bu saldırı, gösterilere katılan barışçıl eylemcilerin, İsrail işgaline karşı direnişini ve bedeli ne olursa olsun haklarını geri alma ve ablukayı kırma yönündeki arzularını pekiştirecektir.”

Hamas Sözcüsü Berhum, saldırıda ölen ya da yaralananın olup olmadığına ilişkin ise bilgi vermedi.

 

Kaynak: İşgalci İsrail Ordusundan Gazzeye Hava Saldırısı!





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024