Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2261 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Temmuz 2018 - 15:05

İrandan Pompeoya: İkiyüzlü ve ahmakça

Büyüt
Küçült
İrandan Pompeoya: İkiyüzlü ve
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo un açıklamalarının ikiyüzlü ve ahmakça olduğunu belirtti.

Kasımi, İran Dışişleri Bakanlığı internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, Pompeo un ikiyüzlü ve ahmakça sözlerinin propaganda amacı taşıdığı belli. İran halkı birlik ve beraberlikleri sayesinde sizin perde arkasındaki tüm komplolarınızı boşa çıkaracaktır ifadelerini kullandı.

Pompeo un açıklamalarını İranın iç işlerine müdahale olarak değerlendiren Kasımi, Uluslararası anlaşmalara aykırı bu sözler ABD in bölgeyi istikrarsızlaştırmaya yönelik attığı bir adımdır ifadesine yer verdi.

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, dün yaptığı bir konuşmada, İranda rejim karşıtı gösterileri desteklediklerini ifade etmiş ve İranlı üst düzey yetkililerin karıştığını iddia ettiği yolsuzluklara işaret ederek Liderler arasındaki yolsuzluk ve zenginlik seviyesi, İranın bir hükümetten çok mafyaya benzer bir şey tarafından yönetildiğini gösteriyor şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024