Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2473 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Nisan 2015 - 04:44

İngilterede maganda dehşeti

Büyüt
Küçült
İngilterede maganda
Dünya Haberleri › İngilterede maganda dehşeti haberi İngiltere trafik magandasıyla şoke oldu. Chloe Knapton isimli genç kadın trafikte tanımadığı bir kişinin saldırısına uğradı. Kanlar içinde kalan kız, ölümden döndü.

West Yorkshire kentinde araba kullandığı sırada trafiğe giren ve arabasını durduran Knapton, Andrew Shires isimli trafik magandasının saldırısına uğradı. 37 yaşındaki adam elindeki cam şişeyi Knaptonın bulunduğu koltuğun camına sert bir şekilde vurarak aracın camını tuzla buz etti. O cam parçaları Chloe Knaptonın yüzüne, boynuna koluna isabet edince ortalık kan gölüne döndü. Cam şişenin bir parçası da talihsiz kadının boğazına saplandı.

‘Kızım artık gülemiyor

Dansçılık yapan genç kadın şu anda tanınmaz halde. Ölümden dönen Knaptonın annesi ise kızının dudağındaki kesikler sebebiyle gülemediğini söyledi. 37 yaşınaki magandanın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacağı belirtildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024