Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2363 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Mart 2015 - 17:58

Her iki bacağı da birden kırıldı

Büyüt
Küçült
Her iki bacağı da birden
Dünya Haberleri › Her iki bacağı da birden kırıldı haberi Spor salonunda bacak egzersizi yapan kadın korkunç bir kaza geçirdi
star.com.tr Kadın, bacakların güçlenmesi için kullandığı aletin ağırlığını kaldıramayınca iki bacağı da tersten kırıldı. İnternette yayınlanan videoda görüntülerinde güvenlik kamerasının kaydettiği o anlar saniye saniye kaydedildi. Kadının bacaklarıyla ağırlığı kaldırdığında acı çektiği görülüyor. Kaza sırasında kadının yanında bir adamın olduğu görülüyor. Kadının kaldırmaya çalıştığı aşırı ağırlığın etkisi sonucunda bacakların dehşet bir şekilde kırıldığı görülüyor.    Uzmanlar bu tür aletlerin bir eğitmen gözetimde kullanılması gerektiğini vurguladı. Aksi halde bu olayda olduğu gibi çok kalıcı yaralanmalara neden olabileceği belirtildi. Londra'da bir fitness spor kulübü müdürü olan Will Longhurst, doğru kullanılmadığı durumda spor aletlerinin çok tehlikeli olabileceği uyarısında bulundu.    İşte o dehşet görüntüler:  



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024