Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2669 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Nisan 2015 - 05:44

Gwynethin zenginlik içindeki yoksulluğu!

Büyüt
Küçült
Gwynethin zenginlik içindeki
Dünya Haberleri › Gwynethin zenginlik içindeki yoksulluğu! haberi Yıllık geliri 24 milyon dolar olan Oscar ödüllü oyuncu Gwyneth Paltrow, New Yorktaki gıda yardımının azlığına dikkat çekmek için bir hafta 29 dolarla yaşayacak.

Paltrow, 29 dolarlık alışverişini Twitter ‘da paylaştı. Fotoğraf karesinde bir düzine yumurta, bir kuru soğan, bir marul, bir lahana, bir paket bezelye, bir domates ve  bir sap yeşil soğan görülüyor.

Yıldız ismin ‘kendisini başkalarının yerine koyma girişimi ise Twitterda eleştirilerle karşılandı. Takipçileri kendisini, dar gelirli insanlarla ilgili olarak mantıklı ve gerçekçi olmamakla, yoksulları küçümsemekle suçladı. Gelen yanıtlar arasında “Belki de fakir gibi yaşamaya kalkmaktansa 280 milyon dolarlık servetinin yüzde 1ini bağışlamayı düşünebilir” gibi tepkiler yer aldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024