Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2986 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Mayıs 2018 - 09:07

Gazzede şehit edilen Filistinli sayısı 58e yükseldi

Büyüt
Küçült
Gazzede şehit edilen Filistinli sayısı 58e
İsrail askerlerinin, Gazze sınırında, ABD in Kudüs e büyükelçilik açmasını protesto eden Filistinlilere ateş açması sonucu şehit olanların sayısının 58e yükseldiği belirtildi.

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Gazze in doğusunda göstericilere yönelik saldırılarda şehit olanların sayısının 58e yükseldiği, yaralı sayısının ise 2 bin 770i aştığı ifade edildi.

Gazze in İsrail sınırında çadırlar kuran Filistinliler, ABD Büyükelçiliğinin Kudüse taşınmasını ve İsrailin kuruluş yıl dönümü olan Nekbe in (Büyük Felaket) 70. yılını protesto etmek için milyonluk yürüyüş adını verdikleri gösteriler düzenliyor.

Trumpın 6 Aralık 2017de Kudüsü İsrailin başkenti olarak tanıdığını ve ülkesinin Tel Avivdeki büyükelçiliğini Kudüse taşıyacağını açıklamasından sonra yeni büyükelçilik binasının resmi açılışı dün yapıldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024