Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 12991 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Temmuz 2018 - 13:18

Gazzede Ateşkes Sağlandı

Büyüt
Küçült
Gazzede AteÅŸkes
Hamas, Mısır ve uluslararası tarafların arabuluculuğunda Filistinli direniş hareketleri ile İsrail arasında ateşkese varıldığını duyurdu. Kaynak: Gazzede Ateşkes Sağlandı

Hamas, Mısır ve uluslararası tarafların arabuluculuÄŸunda Filistinli direniÅŸ hareketleri ile Ä°srail arasında ateÅŸkese varıldığını duyurdu.

Hamas Sözcüsü Fevzi Berhum, yayımladığı yazılı açıklamada, Mısır ve uluslararası tarafların arabuluculuğunda Filistinli direniş hareketleri ile işgal arasında ateşkes sağlandı. ifadesini kullandı.

Açıklamada, daha fazla ayrıntıya yer verilmedi.

Ä°srail, sınırdaki askerlerine ateÅŸ açıldığını ileri sürerek dün öğleden sonra Gazzeyi savaÅŸ uçakları ve tanklarla vurmuÅŸ, saldırılarda 4 Filistinli ÅŸehit olmuÅŸtu.

İsrail ordusu da bir İsrail askerinin, sınırın Gazze tarafından açılan ateş sonucu öldüğü bilgisini paylaşmıştı.

Ordudan yapılan açıklamada ayrıca dün gün boyu Gazzeye düzenlenen saldırılarda Hamasın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları a ait 15 hedefin vurulduğu kaydedilmişti.

Ordunun yüksek alarm seviyesinde olduğu vurgulanan açıklamada, Hamas, gerilimi tırmandırmayı seçti ve bu eylemlerin sonuçlarına katlanacaktır. İsrail ordusu şu anda (Gazzede) çeşitli yerlere saldırı düzenliyor. ifadelerine yer verilmişti.

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024