Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3037 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Ocak 2018 - 14:54

Gannuşi: Türkiye tuzakları bir bir bozdu

Büyüt
Küçült
Gannuşi: Türkiye tuzakları bir bir
Gannuşi 15 Temmuz Genç-yaşlı, kadın erkek herkesin tanklar karşısında ve bombardıman altında ülkesini savunduğunu gördük. Türkiye tuzakları bir bir bozdu dedi.

Tunus aki Nahda Hareketi in lideri Raşid el Gannuşi, İslam dünyasının modern çağın dinamiklerine uyum sağlamasının mümkün olduğunu ve bunun dini değerler bir kenara bırakılmadan gerçekleşebileceğini söyledi.


İsrailin sömürgeci bir yapı olduğuna değinen Gannuşi, Türkiye in kurulan tuzakları bir bir bozduğunu anlattı ve 15 Temmuzdaki hain darbe girişimi hakkında Genç-yaşlı, kadın-erkek herkesin tanklar karşısında ve uçakların bombardımanı altında ülkesini savunduğunu gördük. O gece bize özgürlüğün savunucuları olduğunu ve bir defa özgürlüğü tatmış bir halkın bir daha despotluk dönemine dönmeyi kabul etmeyeceğini gösterdi ifadelerini kullandı. Osmanlı devletinin Tunusu özgürleştirdiğini söyleyen Gannuşi, Trumpın skandal Kudüs kararının ardından Türkiye in oynadığı liderlik rolünü överek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arap Ligi liderlerinin yapması gereken şeyi yaptı. Toplantıya davet edilen liderlerden bazıları katılım dahi göstermedi; bu ihanetin açık bir işaretidir şeklinde konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024