Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2321 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Haziran 2015 - 22:45

Fransadaki saldırı zanlısı kurbanın çalışanı mı?

Büyüt
Küçült
Fransadaki saldırı zanlısı kurbanın çalışanı
Dünya Haberleri › Fransadaki saldırı zanlısı kurbanın çalışanı mı? haberi Fransada bir gaz üretim tesisine düzenlenen saldırıda kafası kesilerek öldürülen kurbanın, daha sonra yakalanan katil zanlısının patronu olduğu iddia edildi.
AA

Fransada bir gaz üretim tesisine düzenlenen saldırıda kafası kesilerek öldürülen kurbanın, daha sonra yakalanan katil zanlısının patronu olduğu iddia edildi.

Le Figaro gazetesinin haber sitesi, saldırıyı araştıran adli kaynaklara dayanarak verdiği haberde, kurbanın 45 yaşlarında ve bir sanayi işletmesinin sahibi olduğunu duyurdu.

Haber sitesi, öldürülen kurbanın, saldırının ardından yakalanan 35 yaşındaki Yassine Salhinin patronu olduğunu bildirdi.

Katil zanlısı ve kurbanın kimyasal maddeler ve gaz tedarik işleri ile uğraşan Air Produc şirketine cuma günü birlikte aynı araba ile dağıtım yapmalarının öngörüldüğü kaydedilen haberde, zanlının araba ile giriş kapısını patlatmadan önce cinayeti işlediğini yazdı.

Saldırının ardından olay yerine gelen güvenlik birimleri, öldürülen işletme sahibi şahsın vücudundan ayrılmış başını, bir tel örgü üzerinde bulmuştu. Yine olay yerinde DAEŞ simgesi bayraklar bulunmuştu.

İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, fabrika saldırısında yakalanan Yassine Salhi isimli şahsın suç kaydı bulunmadığını ancak radikalleşebileceği gerekçesiyle bir dönem güvenlik birimlerince izlemeye alındığını bildirmişti. 

Cazeneuve, Fransa'nın Lyon şehri yakınlarındaki Saint-Quentin-Fallavier kentinde bir gaz üretim tesisine saldırı ile ilgili yakalanan 35 yaşındaki şüphelinin Lyon bölgesinde ikamet ettiğini ifade ederek, saldırının terör saldırısı olduğunu düşündüklerini kaydetmişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024