Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2081 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Şubat 2018 - 19:23

Fransada sığınmacıları gözaltına alacak yasa geçti

Büyüt
Küçült
Fransada sığınmacıları gözaltına alacak yasa
Fransa meclisinde sığınmacılar ve ailelerinin gözaltına alınması ve sınır dışı edilemeyen yabancı hükümlülerin sınırsız ev hapsine alınmasını öngören yasa kabul edildi.

Fransada dün gece yapılan oylamada Cumhurbaşkanı Emmanuel Macronun çoğunluktaki partisi birçok milletvekilinin itirazına rağmen, sığınmacılar ve ailelerinin gözaltına alınmasına izin veren ve sınır dışı edilemeyen yabancı hükümlülere sınırsız ev hapsi getiren yasa onaylandı.

İÇİŞLERİ BAKANI: FRANSA BİR SIÇRAMA TAHTASI ÜLKESİ HALİNE GELDİ

Fransa İçişleri Bakanı Jacqueline Gourault, Fransa ın bir sıçrama tahtası ülkesi haline geldiğini savunarak söz konusu yasaya haziran ayındaki zaman sınırından önce acilen ihtiyaç duyduğunu kaydetti.

Fransa Yüksek Mahkemesi eylül ayında, sığınmacıların yargılanmadan ülkeden ayrılma ihtimallerine karşı aileleri ile birlikte gözaltına alınıp alınmayacaklarına karar vermeleri için milletvekillerine süre sınırı koymuştu.

2008den beri ev hapsinde olan terörizmden hükümlü bir kişinin lehindeki mahkeme kararı da milletvekilleri üzerinde baskıyı arttımıştı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024