Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2636 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Nisan 2015 - 05:44

Fedakar baba

Büyüt
Küçült
Fedakar
Dünya Haberleri › Fedakar baba haberi Bir babanın hasta çocuğuna gösterdiği inanılmaz fedakarlık milyonları ağlattı. Çinli baba Yuntao, oğlunun kanser tedavisinin masraflarını karşılamak amacıyla sokakta at maskesi takarak, para verenleri üzerinde gezdiriyor.

Çinde 38 yaşındaki çiftçi Chen Yuntao adlı adamın, çocuğu için verdiği mücadele herkesi duygulandırdı. Yuntao, maddi imkansızlıklar nedeniyle oğlunun kanser tedavisini bir süredir devam ettiremiyordu. Baba, oğlunun kanser tedavisini karşılamak amacıyla sıra dışı bir yönteme başvurdu.

Yuntao, at maskesi takarak sokağa çıkıyor ve para bağışlayanları üstünde gezdiriyor. Lösemi olan 9 yaşındaki oğlu Minghaonun tedavisi için tüm parasını harcayan Yuntao, çareyi böyle bir yöntemde bulmuş. Yaşadıklarını anlatan Yuntao “Çaresizim. Parasız kaldım ama tedavi henüz bitmedi. Dilencilikten başka bir seçenek bulamadım” dedi. Para veren herkesin, üstünde gezmek istemediğini söyleyen Yuntao, destekleri nedeniyle yaşadığı bölgedekilere teşekkür etti. Yuntao, oğluna kanser teşhisinin 2011de koyulduğunu ve bugüne kadar 12 kez kemoterapiye girdiğini belirtti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024