Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3231 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Eylül 2018 - 17:00

Ermeni çeteler savaş için İdlib’e gidiyor

Büyüt
Küçült
Ermeni çeteler savaş için İdlib’e
Ermeni askerler, Suriyedeki rejim ile birlikte savaşacağını açıkladı.

Azerbaycanda yayın yapan meşhur Avropa.info un aktardığına göre, Ermenistan Siyasi Bilimler Derneği Başkanı Amayak Ovanisyan, Ermenistan basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Nikol Paşinyan ın iktidara geldiği günlerde Rus karşıtı pozisyonunu gösterse de sonunda bu pozisyondan vazgeçti ve Moskova ın isteklerini kabul etti, ardından Ermenistan NATO un askeri tatbikatlarına katılmayı reddetti. Bunun yerine Ermeni askerleri, Rus Silahlı Kuvvetleri ve rejim askerleri ile birlikte devrimcilere yönelik askeri operasyonlara katılacak. diye belirtti.

Konuyla ilgili araştırmalar yapan Avropa.info Genel Yayın yönetmeni Ruslan Beşirli, Diriliş Postası a yaptığı açıklamada, “Ermenilerin Suriyede Esedin saflarında savaştığı gerçeği yeni bir durum değil, Ermeni askerlerinin uzun zamandır rejime destek verdiği somut bilgilerle kesinleşmiştir. Ayrıca Ermenilerin Halep e ve diğer şehirlerde Müslümanları katlettiğini gösteren bilgi, belge fotoğraf ve video görüntüleri dünyadaki saygın medya kuruluşları tarafından da yayınlanmıştı” dedi.

Belirtmek lazım ki, geçtiğimiz senelerde Ermenistandan kalkan ve Suriyeye muhimat taşıdığı iddia edilen kargo uçağı Erzurumda Türk jetleri tarafından indirilmiş ve arama yapılmıştı. (Diriliş postası)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024