Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3380 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Mart 2015 - 19:13

Düşen uçak o filmi akla getirdi

Büyüt
Küçült
Düşen uçak o filmi akla
Dünya Haberleri › Düşen uçak o filmi akla getirdi haberi Ünlü İspanyol yönetmen Pedro Almodovarın yapımcılığını üstlendiği, en iyi yabancı film Oscarına aday gösterilen Damian Szifronun Wild Tales (Vahşi Masallar) adlı filmi, 150 yolcusuyla Fransız Alplerinde pilotu tarafından düşürülen Germanwings uçağı kazasıyla benzerlikler gösteriyor.
İtalyan haber ajansı ANSA'nın haberine göre, "Wild Tales" filmindeki altı öyküden biri olan Pasternak'ta, bir pilot, yaşamı boyunca kendisine kötü davranmış, eski sevgilisinin de aralarında bulunduğu kişilerin yolcusu olduğu uçağı düşürmeye karar verir.   Yolcuların arasında bulunan psikiyatrının tüm çağrılarını yanıtsız bırakarak kendisini kabine kilitleyen Pasternak, Germanwings kazasını andırır şekilde uçağı düşürür. Yolculuk uçağın Pasternak'ın anne ve babasının kaldığı bakım evine çakılmasıyla son bulur. Germanwings kazasını soruşturan Marsilya Savcısı da yardımcı pilot Andreas Lubitz'in, kaptan pilot dışarıdayken kabini kilitleyerek uçağı kasıtlı olarak düşürdüğünü açıklamıştı. (Milliyet)  



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024