Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1951 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Mart 2018 - 13:26

Bulgaristan Rus Diplomatları Sınır Dışı Etmiyor.

Büyüt
Küçült
Bulgaristan Rus Diplomatları Sınır Dışı
Bulgaristan Başbakanı Borisov, Büyük Britanya’ya tam destek veriyoruz ancak bu aşamada Rus diplomatları sınır dışı etmeyeceğiz dedi.

Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, İngiltereye tam destek verdiklerini belirterek, Ancak bu aşamada Rus diplomatları sınır dışı etmeyeceğiz. dedi.

Borisov, Başbakanlıkta düzenlenen Güvenlik Konseyi toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Moskovadaki Bulgaristan Büyükelçisi Boyko Kotzevin sadece istişareye çağrıldığını, Sofyaya geri çekilmediğini söyledi.

Başbakan Borisov, Büyük Britanyaya tam destek veriyoruz ancak bu aşamada Rus diplomatları sınır dışı etmeyeceğiz. ifadelerini kullandı.

Borisov, çifte ajan Sergey Skripalın zehirlenmesiyle ilgili daha çok kanıt getirilmesini bekleyeceklerini belirterek, “Dolayısıyla Rusya ile ilişkilerimizde diplomatları kovmak, bizim diplomatlarımızı çekmek gibi şimdilik bir niyetimiz yok. Büyükelçi Kotzev, 8 Nisanda yine Moskovada olacak.” dedi.

İngiltere, ABD, bazı AB üyeleri ve NATO, eski ajan Sergey Skripal ve kızı Yuliya Skripalın İngilterede zehirlemesine tepki olarak bazı Rus diplomatları sınır dışı etme kararı almıştı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024